Pranje i sušenje tepiha u tepih servisu TANE


Pranje tepiha u našem servisu vrši se najsavremenijim mašinama koje brzo i efikasno dubinski tretiraju svaki milimetar vašeg tepiha. Koristimo profesionalna sredstva za čišćenje koja garantuju odlične rezultate. Otklanjamo fleke i uklanjamo prljavštinu koja se godinama taložila u vašem tepihu.

Na vašu adresu dolazimo brzo i potpuno besplatno, na celoj teritoriji Beograda, bez uslovljavanja i skrivenih troškova.

Posedujemo komoru za sušenje tepiha, što nam omogućava maksimalno ubrzavanje kompletnog procesa i isporučivanje tepiha nazad na vašu adresu u najkraćem roku.

Dugotrajnost i lep izgled vašeg tepiha zavisi pre svega od njegovog održavanja. Svakodnevnom upotrebom tepiha neminovno dolazi do njegovog habanja, ali i do taloženja raznih nečistoća. Profesionalno pranje tepiha je najbolji mogući način da Vaši tepisi i etisoni budu savršeno čisti i da samim tim produžite njihov životni vek. Posebno prilagođene četke koje se u procesu pranja koriste, sastav i pritisak koji stvaraju, prilagođene su tako da odgovaraju svakoj vrsti tepiha, svih vrsta i debljina. Na taj način, kvalitet vlakana i struktura Vašeg tepiha ostaju potpuno očuvani, a da su pri tome otklonjene sve nepravilnosti i nečistoće koje nastaju njegovom upotrebom.

Nakon procesa dubinskog pranja, tepisi se smeštaju u posebno opremljenu komoru za sušenje, koju čine moderni sistemi i mašine za izbacivanje vlage iz vazduha. Uslovi u komori su prilagođeni tako da je mogućnost pojavljivanja vlage apsolutno otklonjena.
Kada je osušen svaki milimetar Vašeg tepiha, mašine za četkanje, blago i temeljno uklanjaju sva dodatna nepripadajuća vlakna i materijale, čime se još više osvežava izgled Vašeg tepiha.

Kontaktirajte nas

Pranje tepiha i etisona - pravi izbor

Svima nam je poznato koliko prašine, grinja, raznih mrvica hrane i ostalog može dospeti na tepihe ili etisone, a ukoliko posedujete nekog kućnog ljubimca, mačku, psa, time stvari mogu postati još komplikovanije, na vaše tepihe i etisone mogu dospeti dlake, a neprijatni mirisi su neizostavni. Ovo svakako nije preporučiljivo udisati, pogotovo za one osobe koje imaju alergiju. 

Dubinsko pranje i čišćenje tepiha, etisona i staza - obavljamo profesionalnim mašinama za dubinsko pranje i čišćenje, koristeći profesionalna, ekološka i antibakterijska orginalna sredstva.  Ovakvim pranjem dobijate besprekornu čistoću i dugotrajan efekat svežine i odstranjujete svu prašinu, prljavštinu, grinje, bakterije i neprijatne mirise uvučene i u najdublje slojeve vašeg tepiha ili staze. 

Proces pranja tepiha počinje trešenjem tepiha, kako bi se odstranila krupna prljavština, a zatim sledi usisavanje, četkanje i dubinsko pranje. Nakon toga počinjemo proces sušenja u komori, što omogućava da ceo proces teče neometano bez obzira na vremenske uslove. Posle tretmana tepiha kao što je ovaj u jedno budite sigurni - vaši tepisi i etisoni povratiće nekadašnji sjaj i izgled u kom vam ostaje samo da uživate.

dubinsko pranje tepiha i etisona

Pranje i sušenje tepiha i etisona - cena

Cena pranja tepiha je 300 dinara po kvadratnom metru. Po Vaše tepihe dolazimo na bilo koju adresu na teritoriji grada Beograda. Pranje i sušenje tepiha se obavlja profesionalno i u kontrolisanim uslovima.

U cenu je uračunan dolazak po tepih, pranje, sušenje i vraćanje tepiha na vašu adresu. Nema skrivenih troškova ni uslovljavanja minimalnom kvadraturom.

Za više informacija slobodno nas pozovite.