Opšivanje tepiha i zamena resa u tepih servisu TANE

Tepih servis TANE, pored standarnih usluga dubinskog pranja tepiha i etisona u mogućnosti je da Vam ponudi i uslugu opšivanja tepiha i zamenu resa.

Kako bi Vaši tepisi i etisoni povratili u potpunosti nov izgled, ponekad je pored dubinskog pranja potrebno i opšivanje tepiha i zamena resa. Po vaše tepihe dolazimo na bilo koju adresu u Beogradu i to potpuno besplatno. Cene usluga možete pogledati na dnu strane.

Kontaktirajte nas


Opšivanje tepiha i zamena resa je još jedan vid kako pomažemo da Vaši tepisi opet povrate sjaj. Ukoliko su ivice iskrzane, viri konac, hoćete da skinete rese ili se pocepao tepih. Ne brinite mi ćemo to rešiti. Sečemo i opšivamo tepihe po vašoj želji, čime ćemo vizuelno vratiti stari sjaj tepiha. Ukoliko su vam se rese iskrzale, ili na bilo koju drugi način oštećene i to ćemo Vam rešiti.

Opšivanje tepiha i zamena resa - umesto investicije u nove tepihe

Zamenu resa (vunenih, pamučnih, svilenih) obavljamo brzo i profesionalno.

Bilo da je u pitanju zamena  vunenih, pamučnih ili svilenih rese na tepihu, tepih servis TANE rešava sve!

Kvalitet naše usluge je garantovan, na vama je samo da nas pozovete i zakažete.

Opsivanje tepiha i zamena resa

Opšivanje tepiha i zamena resa - cene

Cena opšivanja tepiha je 300 dinara po dužnom metru, a cena samih resa po dužnom metru je:

  1. pamučne rese 900 din
  2. vunene rese 1600 din
  3. svilene rese 1900 din

Na neke tepihe je potrbno sa zadnje strane staviti i traku koja dodatno ojačava tepih i sprečava narušavanje strukture tepiha prilikom obrade i stavljanja novih resa. Cena ovakve trake je 300 dinara po dužnom metru.