Tepih servis TANE uspešno posluje preko dve decenije nudeći široku paletu usluga koji će Vašim tepisima i nameštaju vratiti besprekornu čistoću i sjaj. Iz godine u godinu smo pratili nove tehnologije i usavršavali metodu pranja, što nam je omogućilo da postanemo eksperti i jedna od vodećih firmi u ovoj delatnosti. Naši počeci su vezani za mali porodični posao, postepeno smo rasli i razvijali se, da bi danas postali jedna od vodećih firmi. Na hiljade opranih tepiha godišnje, kao i baza preko 10.000 stalnih klijenata, najbolja su preporuka i reklama za naš rad. Pokrivamo ceo Beograd i dolazimo na Vašu adresu, ma gde se Vi nalazili. Domen usluga tepih servisa TANE obuhvata:

Pranje tepiha
Pranje nameštaja
Pranje unutrašnjosti automobila
Pranje tvrdih podova
Održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima


U našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju koja nam omogućava visoko kvalitetnu uslugu i maksimalne rezultate. Zahvaljujući profesionalnoj organizaciji, naš stručni tim je u mogućnosti da Vam ponudi najbržu uslugu u gradu .

Imamo komoru za sušenje tepiha i uvek vam vraćamo tepihe u najkraćem mogućem roku. Još jedna od delatnosti našeg servisa je pranje nameštaja, kako mebliranog, tako i onog od kože i eko kože. Ako želite da osvežite nameštaj i podarite mu nov izgled, nudimo Vam vrhunski tretman koji garantuje maksimalne rezultate, bez straha da će se nameštaj oštetiti, jer u našem radu koristimo profesionalne mašine i ekološke hemikalije.

Takođe, možemo da Vam ponudimo održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima, kao što su: lokali, tržni centri, bolnice, restorani, vrtići, kafići. Posebne pakete usluga nudimo za održavanje celih poslovnih zgrada.

Možete nas pozvati svakog dana od 8 do 20 časova.

Tepih servis TANE,

Bulevar maršala Tolbuhina 37, Novi Beograd
(Goce Delčeva, Novi Beograd)

Ukažite nam vaše poverenje

Po Vaše tepihe dolazimo na vašu kućnu adresu. Dolazak na vašu adresu na teritoriji celog grada Beograda. 

Ono što NAS odlikuje a VAS očekuje na jednom mestu su  tačnost, profesionalan pristup i fleksibilnost dogovora i ono najvažnije, povoljne cene i kvalitet usluga.


Posebne pogodnosti spremili smo za firme, restorane, hotele, kafice, igraonice, i ostala preduzeća kojima trebaju naše usluge dubinskog pranja i čišćenja. Takođe posebne pogodnosti, popuste i mnoge druge povlastice dajemo za naše stare mušterije.

Mi smo tim koji poseduje dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, efikasnost, odgovornost kao i maksimalna posvećenost ovom poslu jesu dobra poznata stvar zbog kojih nas veliki broj mušterija sa kojim ostvarujemo uspešnu saradnju  i preporučuje. Pozovite nas  i dajte nam priliku da vas uverimo u istinitost navedenog, jer jedno je sigurno, a to je da nećete pogrešiti.


Zašto Tepih servis Tane?


Profesionalna oprema
Koristimo isključivo vrhunsku Karcher opremu za dubinsko čišćenje.

Originalni prašak
Nema kompromisa kad je u pitanju izbor praška za dubinsko pranje.

Kvalitetna sredstva
Odabrana sredstva sa antibakterijskim dejstvom.

Besplatan dolazak
Na vašu adresu dolazimo brzo i potpuno besplatno.

Garancija kvaliteta
Potpuno garantujemo za kvalitet usluga koje pružamo.

Reklamacije
Na sve eventualne reklamacije odgovorićemo u najkraćem roku.

Želite da sarađujemo?