Dubinsko pranje nameštaja u tepih servisu TANE

U nameštaju se talože prljavština, prašina, grinje i drugi mikroorganizmi koji mogu uticati na naše zdravlje. Zato je potrebno periodično pranje tapaciranog nameštaja.

Kod nas možete dobiti profesionalno dubinsko pranje svih tipova tapaciranog nameštaja, uključujući i nameštaj od kože i eko kože. Zahvaljujući kvalitetu opreme i deterdženata koje koristimo, garantujemo vam visoku efikasnost uklanjanja fleka, prašine, grinja i bakterija.

Naš stručni tim za dubinsko pranje je jedan od najiskusnijih i najprofesionalnijih u Beogradu.

Cene naših usluga možete pogledati ovde, a za pravna lica nudimo i posebne popuste.

Kontaktirajte nas


Bez obzira koliko bili mi pažljivi prema našem nameštaju, činjenica je da se on vremenom zaprlja. Najbrži i ujedno najlakši način rešavanja pomenute prljavštine koja se tokom vremena taloži na vašoj omiljenoj ugaonoj garnituri, trosedu, dvosedu, fotelji... jeste dubinsko pranje nameštaja.

Sasvim je normalno da posle određenog vremenskog perioda nameštaj izgubi svoj sjaj koji je nekada imao, ali zato je neophodno da ga perete barem jednom godišnje. Razlog za tako nešto je pre svega što se taj isti nameštaj korisiti svaki dan, on skuplja prašinu, dlake naših kućnih ljubimaca, grinje, a o upijanju neprijatnih mirisa i fleka da i ne govorimo.

Život u čistom i zdravom okruženju nema cenu, a to najbolje znaju one osobe sa alergijama, koje i zbog najmanjih čestica nečistoće mogu zadobiti zdravstvene smetnje.

Dubinsko pranje nameštaja – neka vaš dom odiše čistoćom i svežinom

Bilo da je u pitanju salonski nameštaj, fotelja ili bračni ležaj, zahvaljujući našim modernim mašinama, koje uklanjaju svu prljavštinu, alergene, grinje i bakterije iz materijala, kvalitet Vašeg nameštaja je apsolutno očuvan, a izgled bez konkurencije čak i na novom nameštaju.

Peremo i nameštaj od kože i eko kože!

Tepih servis TANE, prilikom dubinskog pranja i čišćenja ugaonih garnitura, ležajeva, troseda, dvoseda, fotelja, dušeka, stolica, jastuka, kućnog, kancelarijskog, ugostiteljskog i stilskog nameštaja – koristimo isključivo profesionalne mašine za dubinsko pranje i čišćenje kao i profesionalna, ekološka i antibakterijska originalna sredstva kako bi postigli vrhunske rezultate. Posebno prilagođene mašine i upotreba hemijskih sredstava sa sertifikacijom o zdravstvenoj ispravnosti, omogućiće Vašem nameštaju dugoročniju upotrebu i vratiti zaboravljen sjaj i svežinu.

Nakon samog dubinskog pranja, nameštaj zadržava određeni procenat vlažnosti i potrebno je da se osuši. Sušenje zavisi pre svega od vrsta mebla ali i od klimatskih uslova. U svakom slučaju poslušajte savet naših kolega jer će vam preporučiti najbolji vid sušenja nameštaja u zavisnosti od vaših uslova. Ne ustručavajte se da nas pozovete jer mi naše usluge vršimo neometajući vaš rad, u mogućnosti smo i da usluge pružamo posle vašeg radnog vremena , nedeljom, pa čak i noću. Zato ne oklevajte kontaktirajte nas i uživajte u svom novom, čistom domu.

dubinsko pranje namestaja

Dubinsko čišćenje nameštaja - cene

Cena dubinskog pranja nameštaja je 800 rsd po sednom mestu, a to se odnosi na fotelje, dvosede, trosede i ugaone garniture. Cena za pranje stolica je 250 rsd i 300rsd, taburei su između 300 i 400 rsd.

Posebne pogodnosti za firme.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.