Nudimo vam profesionalnu uslugu dubinskog pranja automobila. Detaljno čistimo unutrašnjost vašeg automobila, od sedišta pa do neba i odstranjujemo sve fleke i dubinsku nešistoću. Za nekoliko sati ćemo vašem vozilu vratiti stari sjaj i omogućiti vam zdravo okruženje u toku vožnje.

Čistimo auto enterijere obložene svim vrstama materijala, uključujući i kožu.

Za pravna lica nudimo posebne popuste i pogodnosti a cene naših usluga možete pogledati ovde.

Dubinsko pranje enterijera automobila

Dubinsko pranje i čišcenje kompletnog enterijera automobila obuhvata:

  1. detaljno usisavanje
  2. dubinsko pranje sedišta
  3. pranje poda, šina, tapacirunga, table i svih plastičnih delova
  4. pranje gepeka
  5. čišcenje neba ručnim pranjem sigurnom i kvalitetnom hemijom kojom neće doći do "padanja" neba

Naš servis nalazi se na Novom Beogradu, u Bulevaru maršala Tolbuhina (bivša ulica Goce Delčeva) 

Zakažite čišćenje

Briga o čistoći unutrašnjosti automobila jako je važna ne samo iz estetskog, već i iz zdravstvenog ugla, a dubinskim pranjem sedišta ili celog enterijera automobila brinete o zdravlju ne sebe i vaše porodice.

Vremenom se u vašem vozilu nakupi mnogo prljavštine, grinja i bakterija koje je moguće ukloniti jedino mašinskim dubinskim pranjem vozila.

Neprijatan miris koji se može javitu ili fleke i mrlje po sedištima vašeg automobila koje često vaša deca ili kućni ljubimci naprave, biće trajno i temeljno uklonjeni zahvaljujući profesionalnim mašinama za dubinsko pranje, originalnom prašku i najkvalitetnijim sredstavima auto kozmetike koje koristimo.

Poverite nam vaš automobil i postanite još jedan zadovoljan klijent

Često se kaže za automobil da je kao dodatan član porodice pa shodno tome treba ga poveriti isključivo proverenim firmama koje vrše uslugu dubinskog pranja automobila. 

Nudimo i specijalne popuste za kombi vozila, autobuse i razne pogodnosti za auto-placeve, servise, firme i preduzeća.

Kvalitet naše usluge je garantovan, na vama je samo da nas pozovete i zakažete, a nama prepustite brigu o vašem automobilu, u čijem sjaju ćete uživati nakon dubinskog pranja enterijera.

Dubinsko pranje automobila – cena

U našem servisu možete dobiti uslugu dubinskog pranja za svoje vozilo već po ceni od 3600 dinara. Cena zavisi od veličine vozila i stepena zaprljanosti. Za veće poslove moguća je korekcija cene.