Tepih servis TA-NE uspešno posluje preko dve decenije nudeći široku paletu usluga koji će Vašim tepisima i nameštaju vratiti besprekornu čistoću i sjaj. Iz godine u godinu smo pratili nove tehnologije i usavršavali metodu pranja, što nam je omogućilo da postanemo eksperti i jedna od vodećih firmi u ovoj delatnosti. Naši počeci su vezani za mali porodični posao, postepeno smo rasli i razvijali se, da bi danas postali jedna od vodećih firmi. Na hiljade opranih tepiha godišnje, kao i baza preko 10.000 stalnih klijenata, najbolja su preporuka i reklama za naš rad. Pokrivamo ceo Beograd i dolazimo na Vašu adresu, ma gde se Vi nalazili.Domen usluga tepih servisa TA-NE obuhvata:
– Pranje tepiha
– Pranje nameštaja
– Pranje unutrašnjosti automobila
– Pranje tvrdih podova
– Održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima

U našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju koja nam omogućava visoko kvalitetnu uslugu i maksimalne rezultate. Zahvaljujući profesionalnoj organizaciji, naš stručni tim je u mogućnosti da Vam ponudi najbržu uslugu u gradu. Ako tepisi nisu previše zaprljani i nije potrebno više puta tretirati fleke, vraćamo oprane tepihe u roku od 24 sata, od dana preuzimanja.

Još jedna od delatnosti našeg servisa je pranje nameštaja, kako mebliranog, tako i onog od kože i eko kože. Ako želite da osvežite nameštaj i podarite mu nov izgled, nudimo Vam vrhunski tretman koji garantuje maksimalne rezultate, bez straha da će se nameštaj oštetiti, jer u našem radu koristimo profesionalne mašine i ekološke hemikalije.

Takođe, možemo da Vam ponudimo održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima, kao što su: lokali, tržni centri, bolnice, restorani, vrtići, kafići. Posebne pakete usluga nudimo za održavanje celih poslovnih zgrada.

Radno vreme:
Svaki dan od 08h-20h

Tepih servis TA-NE, Goce Delčeva 37, Novi Beograd