Koliko god mi vodili računa o našim automobilima i redovno ih vozili na pranje, oni nikada ne mogu dugo da se održe apsolutno čistim. Spoljašnost automobila se češće prlja i vidljvija je, međutim treba razmišaljati i o unutrašnjosti automobila, koja i te kako može da se nakupi prljavštine, a da se pritom i ne primećuje toliko.

07.12.2017

Tek nakon dubinskog pranja automobila primećujete koliko vaš auto zapravo i nije bio u najboljem stanju. Postoji  nekoliko stvari koje treba da znate o dubinskom pranju automobila.

ŠTA SVE UKLJUČUJE DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA? 

Dubinsko pranje automobila uključuje detaljno čišćenje svih delova, a poseban fokus je naravno na enterijeru. To znači da se detaljno, specijalim sredstvima, bez neprijatnih mirisa i toksičnih sastojaka, čiste podovi u automobilu, sedišta, podloge za ruke, gepek, deo ispred gepeka, unutrašnjost vrata i generalno sve ono što se nalazi unutar samog automobila. To znači da će se oni koji rade dubinsko pranje automobila pobrinuti za svaku sitnicu. Ne postoji deo unutar automobila koji se ne može isprljati i zato je važno da jednaku pažnju posevetite svim tim delovima. Sredstva koja se koriste za čišćenje automobila su uglavnom bez bilo kakvih mirisa. Međutim postoji opcija korišćenja i onih sredstava koja ostavljaju prijatan miris. Na vama je da odlučite da li želite sredstva sa mirisom ili bez.

ZAŠTO ENTERIJER IZGLEDA KAO NOV NAKON DUBINSKOG PRANJA? 

Enterijer vašeg automobila dobija jedan sasvim nov i drugačiji, odnosno znatno lepši izgled nakon dubinskog pranja. Dubinsko pranje automobila se sprovodi vrlo detaljno i kao što je već rečeno, svi elementi enterijera automobila su uključeni u ovaj proces. Najveću promenu ćete primetiti na sedištima, koja će imati jedan apsolutno novi sjaj. Prilikom čišćenja enterijera koriste se, kao što je to već rečeno, hemijska sredstva, koja pomažu da se skine i najgora prljavština i najgore fleke. Međutim, ne koriste se samo hemijska sredstva, nego i posebne mašine za čišćenje, koje doprinose da se vašem automobilu povrati stari sjaj. Prednost ove metode jeste to što koristi sve moguće opcije kako bi unutrašnjost vašeg automobila doveli do savršenstva. I ovde nije samo stvar u estetskom delu, već i u delu koji se odnosi na vaše zdravlje. Nikako nije zdravo boraviti u automobilu, koji nikada nije prošao proces dubinskog čišćenja.

DUBINSKO PRANJE MOŽE DA SE VRŠI I NA VAŠOJ ADRESI 

Najbolja stvar kod dubinskog pranja autombila jeste to što oni koji ga vrše mogu doći na vašu adresu. U principu, vi ne morate ništa da radite, eventualno da im obezbedite dodatne priključke za struju i da ih ostavite da oni obave svoj posao. To je dobro znati, jer ne morate vozite automobil daleko, ne morate da čekate i slično. Magija nastaja pred vašim očima i u okvirima vašeg dvorišta. Kroz nekoliko sati imaćete automobil sa sasvim drugačijim izgledom.

Dubinsko pranje


KOLIKO TRAJE PROCES DUBINSKOG PRANJA 

Proces dubinskog pranja automobila bi trebalo da traje otprilike nekih tri sata. Međutim, ono što morate znati kada dubinsko pranje u pitanju jeste to da morate da sačekate da se unutrašnjost automobila osuši. U nekim slučajevima to može potrajati i satima. Vrlo je važno da ispoštujete ovo, jer može da dođe do određenih problema, neprijatnih mirisa usled vlage i slično.  


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*